Ua tatalaina e le Pulega Initia se vaega fou o CRS lisi o meafaigaluega eletise

I le aso 11 o Novema, 2020, na faʻasalalau ai e le Matagaluega o Alamanuia Mamafa ma Atinaʻe a le Malo a Initia se Poloaiga fou o le Pulea Lelei (QCO), e taʻua o le Poloaiga o Meafaigaluega Faʻaeletise (Quality Control), 2020. E ala i lenei poloaiga,mea eletise o lo'o lisi atu i lalo e tatau ona tausisia tulaga fa'atatau a Initia.O oloa faʻapitoa ma tulaga faʻatatau o loʻo faʻaalia i lalo.O le aso fa'atulafonoina ua fa'atulaga ia Novema 11, 2021.

 Initia CRS

Ina ua maeʻa le faʻasalalauga o le vaega lona lima o le lisi o le CRS i le masina talu ai, ua faʻafouina e Initia se vaega o lisi o oloa eletise i lenei masina.O le vave fa'afouina lata mai o lo'o fa'aalia ai o lo'o fa'atelevaveina e le malo o Initia le saoasaoa o le fa'amalosia o le fa'amaoniaina o le tele o oloa eletise ma eletise.Ole tele o oloa na fa'asalalauina ile taimi nei e mafai ona fa'ata'ita'i ma fa'aoga mo tusipasi.Ole taimi ole fa'ailoga e tusa ole 1-3 masina.Ua fautuaina tagata fa'atau e fuafua mamao e tusa ai ma o latou lava mana'oga.Mo fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le MCM tagata fa'atau auaunaga po'o le au fa'atau.

 

【India MTCTE】

Initia TEC ua tuʻuina atu faʻagasolo lemu mo le polokalame faʻamaonia a le MTCTE, faʻalautele le tapulaa mo le taliaina o lipoti o suʻega na tuʻuina atu e le ILAC laboratories mai fafo ia Iuni 30, 2021. O lenei faʻaopoopoga e naʻo lemana'oga fa'apitoa o se vaega o le fa'agasologa o le fa'amaoniaina o le MTCTE, o lona uiga, o Manaoga Taua uma se'i vagana ai Manaoga o le Saogalemu ma Manaoga EMI/EMC.

 


Taimi meli: Ian-20-2021