O le a fa'atonuina e le NYC le Fa'ailoga Saogalemu mo Meafaigaluega Micromobility ma a latou Ma'a

新闻模板

Talaaga

I le 2020, na fa'atulafonoina e NYC uila uila ma sikola.E-pasika na fa'aaogaina i NYC i se taimi muamua atu.Talu mai le 2020, o le taʻutaʻua o nei taʻavale mama i NYC ua faʻatupulaia tele ona o le faʻatagaina ma le faʻamaʻi Covid-19.I le atunu'u atoa, na sili atu le fa'atauga o le uila afi ma fa'atauga ta'avale eletise i le 2021 ma le 2022. Peita'i, o nei faiga fou o femalaga'iga e iai fo'i fa'alavelave matuia ma lu'itau.O afi e mafua mai i maa i taavale mama o se faʻafitauli faʻatupulaia i NYC.

信截图_20230601135849

 

O le numera na siitia mai le 44 i le 2020 i le 104 i le 2021 ma le 220 i le 2022. I le lua masina muamua o le 2023, e 30 na afi.O afi na matua afaina ona e faigata ona tineia.O maa Lithium-ion o se tasi lea o puna sili ona leaga o le afi.E pei o taavale ma isi tekinolosi, o taavale mama e mafai ona lamatia pe a latou le ausia tulaga saogalemu pe faʻaaoga sese.

 

Tulafono Fono a Niu Ioka

Faʻavae i luga o faʻafitauli o loʻo i luga, ia Mati 2, 2023, NYC Council na palota e faʻamalosia le puipuiga o le afi o uila uila ma sikola ma isi oloa faʻapea ma maa lithium.Fautuaga 663-A e mana'omia ai:

O uila eletise ma sikola ma isi mea faigaluega faʻapea ma maa lithium i totonu, e le mafai ona faʻatau atu pe lisiina pe a latou le ausia faʻamaoniga saogalemu.

Ina ia faʻatau faʻaletulafono, o masini ma maʻa o loʻo i luga e tatau ona faʻamaonia i tulaga talafeagai UL saogalemu.

O le logo po'o le igoa ole su'esu'ega su'esu'e e tatau ona fa'aalia ile afifiina o oloa, fa'amaumauga po'o oloa lava ia.

O le a fa'amanaia le tulafono ia Aokuso 29, 2023. O tulaga fa'atatau e feso'ota'i ma oloa o lo'o i luga o:

  • UL 2849mo uila uila
  • UL 2272mo E-scooters
  • UL 2271mo LEV traction maa

 

Poloketi Micromobility NYC

除该项立法以外,纽约市长还发布了未来纽约市将实施的一系列针对轻型到说的。

E le gata i lea tulafono, ae ua fa’ailoa fo’i e le ali’i faipule le tele o fuafuaga mo le saogalemu o ta’avale mama o le a fa’atinoina e le taulaga i le lumana’i.Faataitaiga:

  • Fa'asa le fa'aogaina o ma'a ua aveese mai ma'a e teu ai otaota e fa'apipi'i pe toe fa'aleleia maa lithium-ion.
  • Fa'asa o le fa'atau atu ma le fa'aogaina o maa lithium-ion ua aveese mai masini tuai.
  • O masini eletise eletise fa'atau atu i NYC ma maa latou te fa'aogaina e tatau ona fa'amaonia e se fale su'esu'e fa'atagaina.
  • Siitia ile CPSC.
  • O le FDNY o le a faʻaumatia i luga o nofoaga o loʻo solia ai le tulafono afi o le lithium-ion maa o loʻo faʻapipiʻiina ma teuina, ma faʻatatau i pisinisi.
  • O le NYPD o le a faʻasalaina tagata faʻatau atu mopeds e leʻi resitalaina ma isi masini eletise eletise faasolitulafono.

 

Fautuaga

O le aso 29 o Aukuso o le tausaga nei e amata faamamaluina ai lea tulafono.E-pasika, e-scooters, ma isioloa faapea foi a latou totonu maa e tatau ona ausia tulaga UL ma maua tusi faamaonia mai faalapotopotoga faatagaina.O fa'ailoga a fa'alapotopotoga fa'atagaina e tatau ona fa'apipi'i i oloa ma afifi.Ina ia fesoasoani ia matou tagata faʻatau e faʻafetaui manaʻoga faʻatonutonu, o le a fesoasoani le MCM i le mauaina o se logo faʻamaonia mo TUV RH e faʻafaigofie ai faʻatauga i le Iunaite Setete.


Taimi meli: Iuni-01-2023