Poloaiga mo Su'ega Fa'apitonu'u ole Tusipasi Rusia

Poloaiga mo Su'ega Fa'alotoifale o Tusipasi Rusia2

Va'aiga lautele:

Faʻasalalau ia Tesema 23, 2021, Tulafono a Rusia 2425 "I luga o le avanoa i le lisi tuʻufaʻatasia o oloa mo le faʻamalosia faʻamaonia ma le taʻutinoga o le tausisia, ma teuteuga i le Faʻatonuga a le Malo o le Russian Federation Nu. N2467 o Tesema 31, 2022… ” o le a amata faamamaluina ia Setema 1, 2022.

Content

1.Mai ia Setema 1, 2022, o talosaga mo le Gost-R CoC (Certificate) ma le DoC (Ta'utinoga) o le a na'o le taliaina o lipoti na tu'uina atu e Rusia ua fa'atagaina fale su'esu'e.

2.Gost-R CoCs ma DoCs na tuʻuina atu i lalo o le 982 o le RF PP aʻo leʻi oʻo i le aso 1 o Setema, 2022 e mafai ona faʻaaogaina e pei ona masani ai i le taimi o lo latou aoga, ae le mafai ona sili atu ia Setema 1, 2025. 

图片1

A maeʻa ona faʻamalosia le tulafono faatonutonu, e mafai ona maua le DoC e ala i le tuʻuina atu o se lipoti o suʻega na tuʻuina atu e se fale suʻesuʻe faʻatagaina i Rusia.

Iloiloga:

Afai e faʻatinoina e Rusia le faʻamaonia o oloa e tusa ai ma lenei tulafono faatonutonu, o le a faʻaumiumi le taimi mo le mauaina o faʻamaoniga ma faʻateleina le tau o suʻega faʻamaonia.Ae ui i lea, na fesoʻotaʻi le MCM ma faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu ma iloa ai o le faʻatinoga atonu e le faʻamalosi tele, e ui o le a sili atu ona faʻataʻatia nai lo le taimi nei.O le a faʻaauau pea ona gauai atu le MCM i le tulaga lata mai o lenei tulafono faatonutonu ma saili se auala sili atu e foia ai le faʻalavelave o le lafoina o faʻataʻitaʻiga i suʻega faʻapitonuʻu.

项目内容2


Taimi meli: Me-11-2022