Ole su'ega ole UN38.3 ole a fa'aoga ile ma'a sodium-ion

新闻模板

Talaaga

O maʻa Sodium-ion e iai le lelei o le tele o punaoa, faʻasalalauga lautele, tau maualalo ma le saogalemu lelei.Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le tau o punaoa lithium ma le faʻateleina o le manaʻoga mo le lithium ma isi vaega autu o maa lithium ion, ua faʻamalosia i matou e suʻesuʻe faiga eletise fou ma taugofie e faʻavae i luga o elemene o loʻo iai.O maa sodium-ion e maualalo le tau o le filifiliga sili lea.I lalo o le tulaga o le malosi fou, o atunuu uma o le lalolagi o loʻo atiaʻe pe faʻapolopolo tekinolosi maa sodium-ion, ma faʻatauvaʻa falegaosimea eseese e faʻalauiloa le auala tekonolosi o le sodium-ion, lea o le a le pine ae ulufale atu i le gaosiga o le gaosiga ma iloa ai pisinisi.O loʻo faʻamoemoeina o le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega i totonu o pisinisi, o le matua o tekinolosi, o le faʻaleleia malie o le filifili o fale gaosi oloa, o le tau o le sodium ion battery e tatau ona faʻasoa se vaega o le maketi o le lithium ion battery.

Tulaga o iai nei

I le avea ai o se ituaiga fou o le maa, e leʻi aofia ai le sodium-ion maa i le vaega faʻatonutonu i tulafono eseese ma tulafono faatonutonu.E leai fo'i se Fautuaga a Malo Aufaatasi i Femalagaa'i o Oloa Mata'utia, Tusi Taiala o Su'ega ma Tulaga Fa'ata'atia, Tulafono Fa'atonutonu o felauaiga i luga o le gataifale IMDG, ma Tulafono Fa'atonutonu o felauaiga i luga ole ea DGR o lo'o iai ni ta'iala tau felauaiga e feso'ota'i ma ma'a sodium.Afai e leai ni tulafono lelei ma tulafono faatonutonu e faʻatapulaʻa ai le felauaiga o maa sodium-ion, o le faʻatulagaina ma le faʻafouina o tulafono talafeagai o le a faʻalavelave ma afaina ai le felauaiga ma le saogalemu o maʻa sodium-ion.Ona o lenei mea, ua tuʻuina atu e le United Nations Dangerous Goods Transport Group (UN TDG) ma le International Civil Aviation Organization Dangerous Goods Group (ICAO DGP) tulafono mo le felauaiga o maa sodium ion.

UN TDG

Ia Tesema 2021, na fa'amaonia ai e le fono a le UN Group i luga o le Felauaiga o Mea Mata'utia (UN TDG) le toe teuteuga o tulafono faatonutonu mo maa sodium-ion.O lo'o fa'atūina e teuteu Fautuaga i luga o le Felauaiga o Oloa Mata'utia ma le Tusi Ta'iala o Su'ega ma Tulaga Fa'ata'atia e aofia ai mana'oga e feso'ota'i ma ma'a sodium ion i totonu o nei pepa e lua.

1. O ma'a Sodium-ion e tatau ona tu'uina atu se numera felauaiga ma igoa fa'apitoa mo felauaiga i totonu o le Fautuaga mo le Felauaiga o Oloa Mata'utia: UN3551 tasi ma'a sodium-ion;UN3552- O ma'a ion sodium fa'apipi'i i totonu pe fa'apipi'i i masini.

2. Fa'alautele le mana'omia o su'ega o le vaega UN38.3 i le Tusi Ta'iala o Su'ega ma Tulaga e aofia ai maa sodium-ion.O lona uiga, ole su'ega ole UN38.3 e tatau ona fa'amalieina a'o le'i felauaiga maa sodium-ion.

ICAO TI

Ia Oketopa o lenei tausaga, na faʻasalalau ai foi e le International Civil Aviation Organization's Dangerous Goods Expert Group (ICAO DGP) se ata fou Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga (TI), lea e aofia ai le manaʻoga mo maa sodium-ion.O maa Sodium-ion e tatau ona faanumera e tusa ai ma le UN3551 poʻo le UN3552 ma faʻamalieina manaʻoga o le UN38.3.O nei tulafono faatonutonu o le a iloiloina mo le aofia i le 2025-2026 version of TI.

O le pepa toe teuteu o le TI o le a faʻaaogaina i le DGR na saunia e le International Aviation Organization (IATA), lea e faʻaalia ai o le sodia-ion maa o le a aofia i totonu o le vaʻaia o uta i le 2025 poʻo le 2026.

MCM pito

I se aotelega, o maa sodium-ion, e pei o maa lithium, e tatau ona ausia manaoga ole suʻega a le UN38.3 aʻo leʻi felauaiga.

Talu ai nei, na faia ai le uluai Sodium-ion battery industry chain and standard Development Forum i Beijing, e faʻaalia ai le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o le tulaga o le sodium-ion battery mai vaega eseese o le filifili pisinisi.I le taimi lava e tasi, o le lumanaʻi o le sodium-ion battery e tumu i faʻamoemoega, ma o se faasologa o fuafuaga faʻataʻatia e fesoʻotaʻi ma le sodium-ion battery i le lumanaʻi o loʻo lisiina.O le a faasino i le lithium ion maa faiga tulaga, faasolosolo faaleleia le galuega masani o le sodium ion maa.

O le a faʻaauau pea ona faʻalogo lelei le MCM i tulafono faatonutonu o felauaiga, tulaga ma faʻasologa o pisinisi o maʻa sodium ion, e tuʻuina atu ia oe faʻamatalaga lata mai.

项目内容2


Taimi meli: Ian-03-2023